Natura

Informacions, curiositats, aclariments i comentaris sobre temes relacionats amb la natura i amb el medi ambient. Parla’ns dels teus animals preferits, dels ocells, de les teves plantes, dels teus minerals, de les flors que més t’agradin, dels boscos, de l’estat de les aigües dels rius, dels arbres de la teva ciutat… i de les coses que més t’intriguen i et preocupen de la natura.

Perquè necessitem preservar la biodiversitat, necessitem que tothom se n’adoni i necessitem les teves preguntes i els teus comentaris sobre la natura que ens envolta.

Tecnologies

L’expansió del món de les tecnologies de la informació i la comunicació continua dia a dia. Aquesta expansió, però, no és uniforme ni neutra (presenta determinades fractures, per exemple, l’anomenada bretxa digital)  ni té el mateix significat per a tothom.

Per aquest motiu, perquè hi ha molts d’interessos, punts de vista crítics i moltes opinions diferents, obrim aquesta secció del blog del Puig, per contribuir al contrast, a l’aclariment i a l’intercanvi d’idees sobre les noves tecnologies.