45è aniversari del Puig Castellar

El nostre institut sempre ha tingut la voluntat de crear llaços,  de fer família entre totes les persones que l’han fet seu al llarg dels anys. Per aquest motiu, des del moment de la seva inauguració al 1968 fins ara, s’han vingut organitzant periòdicament diverses trobades per aplegar alumnes, ex alumnes, professors, ex professors, pares, mares i amics en general, i donar així a tothom l’oportunitat de mantenir vius els vincles entre ells i amb la resta de la comunitat. Si repassem, per exemple, només les convocatòries d’aquest tipus de reunions (deixant de banda comiats, festivals, jubilacions, etc.), ens trobarem documents com els següents.

  • Trobada de companys de curs (1975):
  • Trobada del 15è aniversari (1983):
  • Trobada del 20è aniversari (1989):
  • I ara, amb motiu dels 45 anys del nostre institut, un cop més tenim l’oportunitat de tornar a recòrrer les seves instal·lacions, de recuperar part del nostre passat i de retrobar-nos amb els professors, companys i amics que potser no hem tornat a veure des de fa temps:

Efectivament, el proper 30 de maig (divendres) celebrarem el 45è aniversari de l’Institut a partir de les 18.30 h.  La celebració consistirà, diu la convocatòria, en “un acte amb música, poemes, intervencions, etc., seguit d’un piscolabis a les 20.30 h”.

Abans, però, cal que divulguem aquesta informació entre amics i coneguts i que les persones interessades confirmin la seva assistència a l’adreça de l’AMPA:

ampa@iespuigcastellar.xeill.net

…o al seu facebook (AMPA Puig Castellar).

A més a més, “com que volem muntar una exposició sobre la història de l’institut, us animem a enviar-nos fotos, fotocòpies de notes, llibres de text apreciats, revistes, treballs manuals o acadèmics, caricatures, etc.”, i a l’adreça indicada o a aquest mateix blog comentaris que expliquin anècdotes, impressions o records vinculats al Puig.

Us hi esperem el 30 de maig i, a partir d’ara, els vostres records. Gràcies per la vostra participació.