45è aniversari del Puig Castellar

El nostre institut sempre ha tingut la voluntat de crear llaços,  de fer família entre totes les persones que l’han fet seu al llarg dels anys. Per aquest motiu, des del moment de la seva inauguració al 1968 fins ara, s’han vingut organitzant periòdicament diverses trobades per aplegar alumnes, ex alumnes, professors, ex professors, pares, mares i amics en general, i donar així a tothom l’oportunitat de mantenir vius els vincles entre ells i amb la resta de la comunitat. Si repassem, per exemple, només les convocatòries d’aquest tipus de reunions (deixant de banda comiats, festivals, jubilacions, etc.), ens trobarem documents com els següents.

 • Trobada de companys de curs (1975):
 • Trobada del 15è aniversari (1983):
 • Trobada del 20è aniversari (1989):
 • I ara, amb motiu dels 45 anys del nostre institut, un cop més tenim l’oportunitat de tornar a recòrrer les seves instal·lacions, de recuperar part del nostre passat i de retrobar-nos amb els professors, companys i amics que potser no hem tornat a veure des de fa temps:

Efectivament, el proper 30 de maig (divendres) celebrarem el 45è aniversari de l’Institut a partir de les 18.30 h.  La celebració consistirà, diu la convocatòria, en “un acte amb música, poemes, intervencions, etc., seguit d’un piscolabis a les 20.30 h”.

Abans, però, cal que divulguem aquesta informació entre amics i coneguts i que les persones interessades confirmin la seva assistència a l’adreça de l’AMPA:

ampa@iespuigcastellar.xeill.net

…o al seu facebook (AMPA Puig Castellar).

A més a més, “com que volem muntar una exposició sobre la història de l’institut, us animem a enviar-nos fotos, fotocòpies de notes, llibres de text apreciats, revistes, treballs manuals o acadèmics, caricatures, etc.”, i a l’adreça indicada o a aquest mateix blog comentaris que expliquin anècdotes, impressions o records vinculats al Puig.

Us hi esperem el 30 de maig i, a partir d’ara, els vostres records. Gràcies per la vostra participació.

 

4 pensaments a “45è aniversari del Puig Castellar

 1. Només un detall sobre l’exposició. Hi podrieu posar un llibre que estava enquadernat amb tapes blaves a la biblioteca que recull els poemes visuals d’una exposició que vaig muntar al Puig.
  També crec interessant el quadernet que, a imitació dels Exercicis d’estil de Queneau, varen fer els meus alumnes. Era un quadern de tapes verdes que es deia La increíble y no tan triste historia… Crec que en deveu tenir algun.
  Jo guardo treballs que em varen fer i regalar els alumnes de nocturn que són interessants. Per al dia 30, i només unes hores de la tarda, perquè després me’ls enduré, puc portar un interessant LLibre de les sorts circular, un àlbum amb cançons de rap i un Noticiero Gramenetsal amb romanços fets pels alumnes.

 2. Llevo días intentando confirmar mi asistencia a la trobada pero sin conseguirlo.
  Qué puedo hacer.
  Tomáis nota de mi petición y de otra persona que también quiere ir y no puede.

  Ya me diréis.

  Gracias. Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *