Pensaments

Tots acostumem a tenir frases, pensaments (propis o dels autors, poetes o pensadors preferits), que ens il·luminen, ens animen, ens consolen o es fan de fars i guies en els moments que necessitem paraules d’estímul…

Volem que ens enviïs i comentis aquestes frases estimades que diries als teus amics o et diries a tu mateix en els moments necessaris. En cas que encara no en tinguis cap, pots consultar el llistat de pensaments, fragments i aforismes que trobaràs seguint aquest enllaç.

Literària

Perquè ens queda la paraula, mentre no es demostri el contrari, tothom és poeta, almenys potencialment: tothom pot crear frases originals, històries meravelloses, poemes… que ningú hagi escrit abans. Per això, per animar i despertar el poeta que tothom porta a dins seu, obrim aquesta secció que acollirà textos de ficció: històries, contes, diaris, novel·les breus, cartes adreçades a destinataris imaginaris, poemes, petites obres de teatre, etc., i els comentaris que aquests textos puguin suggerir a altres usuaris.

A veure qui s’anima a enviar-nos els primers textos… i els següents…