Patinatge sobre gel

Aquest curs, com cada any, ahir, 15 de març de 2012, el Departament d’Educació Física del nostre institut va organitzar una sortida de l’alumnat de 1r i 2n d’ESOa l’Skating de Barcelona per patinar sobre gel. Durant tot el matí, vam fer un exercici que desenvolupa unes qualitats físiques (flexibilitat, força, velocitat…), unes habilitats motrius (girs, desplaçaments…) i unes qualitats psicomotrius (equilibri, agilitat, coordinació), en un espai fora de l’àmbit de l’institut. A banda d’ésser un exercici físic molt complet i alhora difícil, és una activitat que potència la superació personal enfront una activitat física poc habitual, permet gaudir del patinatge amb companys i ens proporciona un temps de distensió en companyonia que millora la cohesió dels grups i la socialització en general.

Per a una part de l’alumnat és tot un repte mantenir-se dret sobre  uns patins, per a d’altres és un plaer gaudir de la possibilitat de lliscar veloç sobre el gel i per a tots una diversió compartida.

Ara, després d’haver gaudit d’aquesta experiència, us convidem a manifestar les vostres impressions i les vostres anècdotes sobre aquesta jornada.

Nury Ruiz

Imma Vilar

.

Parlem d’esports

Quin esport practiques? Què és més important: guanyar o participar? Creus que si no fas esport és com si ja haguessis perdut? Què és el que més t’agrada de l’esport? Quin és el teu esportista favorit? …

Per què no ens expliques les teves experiències esportives, les teves emocions, els teus gusts i els teus disguts amb els esports? De futbol, bàsquet, atletisme, natació… de qualsevol esport ens pots parlar en aquesta secció. A veure qui comença…